Shaving Giftset

19.95

Topgeschenk voor coole mannen! Aftershave Balm + gezichtscrème + scheerschuim
AFTERSHAVE BALM: Men's Master Aftershave Balm verfrist, kalmeert en hydrateert je huid na het scheren. Allantoïne, bisabolol en D-panthenol zorgen voor de vitalisering en hydratatie van de huid, terwijl menthol de huid verfrist. Teatree-olie, kliskruid en rozemarijn helpen daarnaast de huid te kalmeren na het scheren. Het product is vrij van parabenen en kleurstoffen.
GEZICHTSCREME: Men's Master Face Cream is een natuurlijke anti-aging crème die de veroudering tegengaat, maar ook dag en nacht je huid hydrateert zonder te gaan glimmen: collageen en hyaluron azuren helpen je om rimpelvorming te voorkomen. Deze crème bevat daarnaast een Sepitonic™ M3 mineralen complex voor activatie van het huidmetabolisme. Ook zijn er de broodnodige vitaminen toegevoegd (E, C, F en D-panthenol). Het product is vrij van parabenen en kleurstoffen.
SCHEERSCHUIM: Men's Master Scheerschuim zorgt steeds opnieuw voor een soepele en veilige scheerbeurt. De groene thee en de aloë hydrateren en verminderen irritatie van je huid. Het product is vrij van parabenen en kleurstoffen.

19,95 € 25,00 €